LifeMaps to hovedformål

Hjælp til gymnasieelever

Hovedformålet med LifeMap er først og fremmest at være en hjælp og vejledning til gymnasielever, når livet bøvler på meget forskellig vis ved både at vejlede til hjælp her og nu, samt guide videre til den rette og ikke mindste valide eksterne hjælp til eksperter/frivilligorganisationer, når der er behov for dette.
LifeMap Appen skal således først og fremmest hjælpe de unge med de problemer, som de ofte støder på i gymnasiet.

Gymnasierne kan få viden om deres elevers problemer via statistik fra LifeMap

Gymnasierne kan bruge LifeMap appen til at indhente generel men væsentlig viden om deres elever, og de problemer, der spiller ind på deres liv i gymnasiet.
Bemærk at eleverne er anonyme, når de bruger LifeMap appen.
LifeMap indsamler data om gymnasium og køn, og kan levere gymnasiets personlige statistik på, hvilke temaer eleverne bruger i LifeMap. Data kan filtreres i forhold til roller som hhv. elev, fagperson eller forældre.

LifeMap kan hjælpe gymnasier med at prioritere trivsels indsatser
Som gymnasium kan man således få sin helt egen statistik, som kan tegne et billede af, hvordan jeres unge på gymnasiet har det i forhold til udvalgte problemstillinger i LifeMap appen. Gymnasierne kan på den måde få viden om, hvilke temaer eleverne bruger, og hvordan de kan hjælpe eleverne bedst muligt til bedre trivsel.

Her på siden kan du hente viden og redskaber til gymnasier, som er udviklet af fagfolk i 'Værkstøjskassen'.